SPECIALIST OP HET GEBIED VAN KOELTECHNIEK

All Seasons Airconditioning levert, installeert en onderhoudt koel- en vriessystemen. Zowel voor gebruik in grote koel- en/of vriescellen, als voor de winkelier die een koelvitrine in zijn verkoopruimte heeft staan. All Seasons Airconditioning is in het bezit van alle certificeringen die nodig zijn om aan dit soort systemen te mogen werken.

Goed onderhoud, lage kosten

Goed onderhoud van uw koel- en vriessystemen is van groot belang voor de levensduur van uw installatie. All Seasons Airconditioning staat voor goed onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw koelinstallatie en/of vriesinstallatie prima werkt en voldoet aan de wettelijke eisen.

24 uur per dag bereikbaar bij storing

Mocht er onverhoopt een storing optreden aan uw koel- en/of vriesinstallatie dan is dat geen probleem. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Wij bedenken graag een oplossing voor complexe vraagstukken en helpen u bij het ontwerp, de productie, installatie en het onderhoud van uw koel- en vriescellen.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk, of het nu gaat om koeltechnieken, airconditioning, verwarming, warmtepompen of ventilatie.  Wat echt verschil maakt is een goede oplossing, dat aansluit op uw situatie, budget en wensen. Met All Seasons Airconditioning staat u niet alleen voor . Ook in geval van een storing of het onderhoud aan uw bestaande installatie bent u in goede handen. Op onze website geven wij u graag een eerste indruk van ons bedrijf. Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken? Wij maken graag een afspraak.

Service & Onderhoud

Wij stellen ook  maatwerk service- en onderhoudstrajecten op. Geen enkel gebouw, opdrachtgever of gebruiker is immers hetzelfde. In overleg met u bepalen we de dienstverlening. Kiest u voor onderhoud op contractbasis of op regie? Welke vorm en frequentie van onderhoud spreken we per installatie af? Vervolgens voeren wij de werkzaamheden in eigen beheer uit.
Kortom, u weet altijd waar u aan toe bent, zowel in technisch als in financieel opzicht.

Garantie

U krijgt standaard 3 jaar garantie op alle onderdelen als wij een nieuwe installatie plaatsen. Kiest u voor een servicecontract, dan krijgt u bij de door ons geleverde A-merk airconditioning installaties 5 jaar all-in garantie. Naast de jaarlijkse abonnementskosten heeft u dan dus nooit extra kosten als er zich onverhoopt toch een storing in het systeem voordoet.