DE JUISTE TEMPERATUUR OP HET JUISTE MOMENT

Meer mensen ontdekken het comfort van airconditioning. Op het werk, in de auto en thuis. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder – zelfs niet in de winter. Met airco zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand, het hele jaar door. Aangenaam koel op warme zomerdagen en behaaglijk warm in de gure wintertijd. En altijd schone, frisse lucht. En dat allemaal met een compact apparaat, dat tegenwoordig ook nog fraai ontworpen en fluisterstil is.

Op het werk

Niet voor niets zijn er hoge eisen aan het binnenklimaat. Uw medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en voldoende luchtverversing, in alle seizoenen. In moderne gebouwen kan vaak niet eens een raam open. Een airconditioning is dan een verantwoorde investering.

Thuis

Met airco stijgt uw wooncomfort enorm, overdag, ’s avonds en ’s nachts. Stelt u zich eens voor: nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. En als u kiest voor airco met warmtepomp, kan in het voor- en naseizoen voortaan de verwarming uit. Dan heeft u ook nog eens lagere stookkosten.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk, of het nu gaat om koeltechnieken, airconditioning, verwarming, warmtepompen of ventilatie.  Wat echt verschil maakt is een goede oplossing, dat aansluit op uw situatie, budget en wensen. Met All Seasons Airconditioning staat u niet alleen voor . Ook in geval van een storing of het onderhoud aan uw bestaande installatie bent u in goede handen. Op onze website geven wij u graag een eerste indruk van ons bedrijf. Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken? Wij maken graag een afspraak.

Service & Onderhoud

Wij stellen ook  maatwerk service- en onderhoudstrajecten op. Geen enkel gebouw, opdrachtgever of gebruiker is immers hetzelfde. In overleg met u bepalen we de dienstverlening. Kiest u voor onderhoud op contractbasis of op regie? Welke vorm en frequentie van onderhoud spreken we per installatie af? Vervolgens voeren wij de werkzaamheden in eigen beheer uit.
Kortom, u weet altijd waar u aan toe bent, zowel in technisch als in financieel opzicht.

Garantie

U krijgt standaard 3 jaar garantie op alle onderdelen als wij een nieuwe installatie plaatsen. Kiest u voor een servicecontract, dan krijgt u bij de door ons geleverde A-merk airconditioning installaties 5 jaar all-in garantie. Naast de jaarlijkse abonnementskosten heeft u dan dus nooit extra kosten als er zich onverhoopt toch een storing in het systeem voordoet.